středa 8. března 2017

Všechny barvy Země

Třetí díl série Loď mezi hvězdami, která má opět nádhernou obálku (galaxy - ano, opravdu to uvádím jako důvod, proč si to přečíst).
Amy a Syn opustili vesmírnou loď Universum a přiletěli na Zemi Centrauri, planetu, která má být odteď jejich novým domovem. Ale nová Země není tak dokonalá, jak si ji představovali; mohou tam sice dýchat, mají pitnou vodu, jídlo taky, ale zároveň tu žijí obrovští pterodaktylové, jsou tu květiny, jejichž vůně paralizuje a navíc se Amy a Syn se musí utkat s dalšími obyvateli planety.
Jakmile přiletí, lidé z lodi rozmrazí obyvatele Staré Země, tedy i Amyiny rodiče. Ti nemají Syna nijak v lásce a nevěří mu. Nakonec to dojde až tak daleko, že si Amy musí vybrat mezi nimi a Synem.
Amy i Syn se dostávají do opravdu nečekaných situací, celá knížka je plná překvapení a na konci se stane něco tak . . . no, přečtěte si to sami. Myslím to vážně, knížku stojí za to si přečíst, toto pokračování i odhaluje ještě víc z Amyiny minulosti. Takže knížka je úplně boží, stejně jako předchozí díly série, rozhodně si ji přečtěte.

Žádné komentáře:

Okomentovat