neděle 19. února 2017

Tygrova plavba

Třetí díl Tygří ságy, můj osobně nejoblíbenější.
Po přímém střetu s Lokešem, dávným nepřítelem obou tygrů, zažívá Kelsey další šok. Její milovaný Ren se sice vrátil ze zajetí, ale vůbec se na ni nepamatuje. Navíc mu její blízkost přináší fyzickou bolest - každý dotek je pro něj hotové utrpení. Přesto Kelsey s oběma bratry pokračuje v boji za prolomení kletby. Aby dosáhli svého cíle, musí se setkat a vypořádat s pěti lstivými draky, z nichž některým jako by smysl pro fair play nic neříkal. Kromě toho Ren tak nějak nemá jasno ve svých citech a Kišan v nich zase má jasno až moc. Kelsey to jako obvykle nebude mít vůbec jednoduché.
Takže, Kelsey hrozně trpí tím, že na ni Ren zapomněl a ubližuje tím Kišanovi, protože ten ji hrozně miluje. Ale ona se pořád chová jako . . . . . a odmítá ho. Za tohle ji opravdu nesnáším. Kišan je hrozně nešťastný a ona nechápe, že by na Rena měla zapomenout, jako on na ni. Nehledě na to, že se k ní chová opravdu hnusně.
SPOILER: A ve chvíli, kdy jde s Kišanem konečně na rande a je ochotná to s ním zkusit a políbí se, si Ren najednou vzpomene?? Vážně?
Navíc Kelsey Kišanovi slíbila šťastný konec, to nechápe, že pro Kišana je šťastný konec pouze s ní? Je mi ho opravdu líto.
Jinak je ale knížka opravdu úžasná, dávám 10/10, rozhodně si ji přečtěte.

Žádné komentáře:

Okomentovat